istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Прва конференцијата на социјални иновации

E-mail Print PDF

prezent-16aНа 05.09.2016 во кино Форисина се одржа Првата конференцијата на социјални иновации во организација на Фондацијата Фридрих Еберт, Млади инфо и Асоцијација за истражување, комуникации и развој Паблик (Лице в лице) на која зедоа учество успешни социјални иноватори од Австрија, Германија, Полска, Словенија, Босна и Херцеговина, Србија и Македонија, а воедно 10 успешни социјални претпријатија од Македонија имаа можност да ги презентираат своите производи.

Read more...
 

Project "Building Social Cohesion From the 'Ground-Up': The Day After" was announced

E-mail Print PDF

At the public discussion organized by Friedrich Ebert Stiftung-Skopje office, held today (02.09.2016) the beginning of the project "Building Social Cohesion From the 'Ground-Up': The Day After" was announced.

Read more...
 

К О Н К У Р С за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г.

E-mail Print PDF

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија распишуваат К О Н К У Р С за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г.

Read more...
 

Annual Review of Labor Relations and Social Dialogue in Macedonia – 2015

E-mail Print PDF

Friedrich-Ebert-Stiftung Skopje Office is presenting the Annual Review of Labor Relations and Social Dialogue in Macedonia for Year 2015. In the Annual Review you can find information regarding the socio-economic developments, government policies and regulations, tripartite social dialogue, as well as the forecasts for the coming period.  

Read more...
 


Page 3 of 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

We have 109 guests online