istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2011 Публикација "Развојот на Социјалдемократијата - кус историски преглед" од Ѓорѓи Спасов Публикација "Социјалдемократијата денес - 10-те одредници" од Ѓорѓи Спасов

Публикација "Развојот на Социјалдемократијата - кус историски преглед" од Ѓорѓи Спасов Публикација "Социјалдемократијата денес - 10-те одредници" од Ѓорѓи Спасов

Е-пошта Печати PDF
Заради голем интерес Фондацијата Фридрих Еберт, канеларија Скопје ги препечати своите изданија на Публикациите "Развојот на Социјалдемократијата - кус историски преглед" од Ѓорѓи Спасов и "Социјалдемократијата денес - 10-те одредници" од истиот автор, кои беа објавени во 2008 година.

симнете ги MK изданијата тука и тука
 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag