istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2011 Публикација “Иднината на социјалдемократијата”, Октомври 2011

Публикација “Иднината на социјалдемократијата”, Октомври 2011

Е-пошта Печати PDF
Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје го објави на македонски јазик специјалното англиско издание од списаниетоМЕЃУНАРОДНА ПОЛИТИКА И ОПШТЕСТВО (Internationale Politik und Gesellshaft) објавено на крај на 2010 година од страна на Фондацијата Фридрх Еберт, канцеларија Берлин.

И покрај разновидните пристапите во објаснувањата, и препоракитена авторите кои го дадоа својот придонес за ова издание, сепак сите се согласуваат за една работа: без да ги минимизираат неуспесите и тековните проблеми на прогресивните и социјалдемократските партии, тие тврдат дека социјалдемократијата има порозова иднина. Уште повеќе, тие укажуваат на акутната потреба на општеството во целина да ги зајакне социјалдемократските идеали и идеи во однос на социјалната правда, солидарноста и одржливите економии.

Симни ја публикацијата на MK тука

ENG version

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag