istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2011 Јавна дебата „Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“

Јавна дебата „Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“

Е-пошта Печати PDF

DSC03398_copy

Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата „Фридрих Еберт“, канцеларија Скопје, Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институт за социјална демократија организираа јавна дебата на тема: “Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“ во Хотелот “Stone Bridge” во Скопјe на 15.11.2011 (вторник)со почеток од 12:00 часот.

На дебатата своите видувања ги изложија проф. д-р Љубомир Данаилов Фрчкоски, професoр на Правниот Факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во  Скопје и Абдурахман Алити, поранешен амбасадор и поранешен пратеник во Собранието на Република Македонија, истовремено и  претседател на Партијата за Демократски Просперитет.

Симнете го извештајот од средбата на МК тука

 


 
 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag