istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2011 Јавна дискусија “Фактори при формирање на изборни коалиции: компаративни согледувања и искуства во Република Македонија“ по повод промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија„ од м-р Виктор Димовски

Јавна дискусија “Фактори при формирање на изборни коалиции: компаративни согледувања и искуства во Република Македонија“ по повод промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија„ од м-р Виктор Димовски

Е-пошта Печати PDF
1На 13 декември 2011 на универзитетот ФОН во Скопје, се одржа јавна дискусија и промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија“ изработена од м-р Виктор Димовски. На трибината покрај авторот на анализата зедоа учество и актуелни интелектуалци на политичката сцена на Македонија кои ги споделија своите ставови и размислувања во врска со темата.

 

21

Симнете го Извештајот од дискусијата тука

Симнете ја анализата на МК тука
 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag