Јавна дискусија “Фактори при формирање на изборни коалиции: компаративни согледувања и искуства во Република Македонија“ по повод промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија„ од м-р Виктор Димовски

Печати
1На 13 декември 2011 на универзитетот ФОН во Скопје, се одржа јавна дискусија и промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија“ изработена од м-р Виктор Димовски. На трибината покрај авторот на анализата зедоа учество и актуелни интелектуалци на политичката сцена на Македонија кои ги споделија своите ставови и размислувања во врска со темата.

 

21

Симнете го Извештајот од дискусијата тука

Симнете ја анализата на МК тука