istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
2012

Меѓународната конференција „15 години од парламентарната димензија на процесот за соработка на Југоисточна Европа (ПСЈИЕ) - минатото, сегашноста и европската иднина на Регионот“

Е-пошта Печати PDF

konferencijag4Собранието на Република Македонија, во рамки на парламентарната димензија на Македонското претседателство со Процесот за соработка во Југоисточна Европа, на 15-16 октомври 2012 година, беше домаќин на Меѓународната конференција „15 години од парламентарната димензија на ПСЈИЕ - минатото, сегашноста и европската иднина на Регионот“ и 7. состанок на Работната група за Парламентарната димензија на ПСЈИЕ.

Повеќе...
 

Конференција „Демократијата и родова еднаквост“ по повод Меѓународниот ден на демократијата

Е-пошта Печати PDF

778ABF6289AC0B4F8C3AE6E4D2172CF3По повод 15 септември - Меѓународниот ден на демократијата, во Собранието денеска ќе се одржи конференција на тема “Демократијата и родовата еднаквост“,

Повеќе...
 

Работна посета на Република Македонија на г. Ралф Бергман, пратеник од Покраинското Собрание на Саксонија-Анхалт, Германија

Е-пошта Печати PDF

P1000206

По покана на Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје по петти пат во работна посета на Република Македонија од 9-15 септември 2012 година беше германскиот пратеник г-дин Ралф Бергман, кој е пратеник во Покраинското Собрание на Саксонија-Анхалт.

Повеќе...
 

Тренинг симулација “Политика и преговарање – како да се справиш со интересите и компромисите во политиката”

Е-пошта Печати PDF

IMG 4555Имајќи ги во предвид претстојните локални избори во 2013 година, како и постојаната потреба од развој и зајакнување на политичката култура и дијалог, претставништвата на германските фондации Фридрих Еберт и Конрад Аденауер во Република Македонија

Повеќе...
 

Барометар “Актуелности и развојот на политичките партии во Република Македонија” бр.26

Е-пошта Печати PDF

barometar26Барометар “Актуелности и развојот на политичките партии во Република Македонија” бр.26

Повеќе...
 

Серија на работилници: Јакнење на капацитетите на албанската и македонската младина

Е-пошта Печати PDF

IMG_1688

Фондацијата Фридрих Еберт во соработка со Локалната агенција за развој – Струга и “Une, gruaja - Pogradec" организираат серија на работилници со млади луѓе од Македонија и Албанија.
Повеќе...
 

Материјална депривација, сиромаштија и социјална исклученост во Република Македонија

Е-пошта Печати PDF

pokana2Фондацијата Фридрих Еберт и Институтот за Социјална Работа и Социјална Политика при Филозофскиот Факултет организираат промоција на студијата.

 

.
Повеќе...
 

Nedelja Socijaldemokratije ljetni kamp ƶa alumniste NSD

Е-пошта Печати PDF
flayer1Nedelja Socijaldemokratije letnji kamp ƶa alumniste NSD
.
Повеќе...
 


Страница 1 од 3

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag