istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2012 Материјална депривација, сиромаштија и социјална исклученост во Република Македонија

Материјална депривација, сиромаштија и социјална исклученост во Република Македонија

Е-пошта Печати PDF

 

pokana2

Фондацијата Фридрих Еберт и Институтот за Социјална Работа и Социјална Политика при Филозофскиот Факултет организираат промоција на студијата:

Материјална Депривација, Сиромаштија и Социјална Исклученост Во Република Македонија

Промоцијата ќе се одржи во просториите на Салата за седници на Филозофски Факултет, на 14. 06. 2012 година во 10:00 часот.

Истражувањето е направено од Брима Галуп во текот на 2011 година, а анализата на резултатите ја направи д-р Маја Геровска Митев. Промотори на студијата се д-р Хајнц Бонгарц од Фондација Фридрих Еберт и проф. д-р Мариа Доневска од Институтот за Социјална Работа и Социјална Политика при Филозофскиот Факултет.

Се надеваме дека оваа студија ќе го предизвика вашиот интерес и ќе ни се придружите заеднички да ги продискутираме резултатите, можните последици а секако и споделите идеи за справување со сиромаштијата во Република Македонија.

Download PDF here
Превземи ПДФ овде

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag