istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2012 Отворен К О Н К У Р С за учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија (важи до 5 февруари 2012 год.)

Отворен К О Н К У Р С за учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија (важи до 5 февруари 2012 год.)

Е-пошта Печати PDF
Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат К О Н К У Р С за пријава на учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија во летниот семестар 2012 год.

Детални информации за потребни документи за пријава тука:
- Оглас (MK)
- Оглас (AL)
- Пријава (MK)

Подетални информации за проектот Политичка академија тука.

Пријавата и останатите документи треба да се поднесат најдоцна до 05 февруари 2012 год. на: е-маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или по пошта на адреса: Прогрес - Институт за социјална демократија, ул. Варшавска 1, 1000 Скопје (со назнака за Политичка академија)

Во очекување сме на Вашата пријава !
 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag