istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2012 СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?”

СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?”

Е-пошта Печати PDF

 

DSC_0287smНа 23 март 2012 година со почеток во 10 часот во хотел „Холидеј Ин“ Скопје се одржа стручна Конференција на тема: „Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?“. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Фондацијата Фридрих Еберт - Канцеларија Скопје и Институтот за социјална демократија „Прогрес“ по иницијатива на социјалдемократски ориентирана пратеничката група.

DSC_0292smНа конференцијата беа поканети претставници на сите релевантни институции од оваа област и тоа: Министерството за здравство, Собраниската комисија за здравство, Фондот, Коморите, синдикатот, факултетите, професионалните здруженија и здруженија на граѓани, како и претставници од меѓународните организации.DSC_0306sm
Симнете го извештајот и заклучоците на МК тука 

Симнете ја политичката информција на МК тука

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag