istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2012 Јавна дебата „Република Македонија и нејзиниот пат кон ЕУ“

Јавна дебата „Република Македонија и нејзиниот пат кон ЕУ“

Е-пошта Печати PDF

На 18-ти Април 2012 година со почеток во 18.30 часот во Скопје Сити Хол се одржа дебата на тема: Република Македонија и нејзиниот пат кон ЕУ.

DSC_0187sm_copy
Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес” и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје.

DSC_0198sm
На овој настан беа поканети сите релеватни чинители во Македонија: Претседателот, Владата и Собранието на Република Македонија, академската и научна заедница, релеватни професионални здруженија и здруженија на граѓани,медиумите и индивидуални експерти во соодветната област.

DSC_0210sm
На дебата свои излагања имаа: г-ѓа Илинка Митрева, Претседател на дипломатскиот Совет на СДСМ, г-ѓа Гудрун Штајнакер амбасадар на Федерална Република Германија во Република Македонија, г-дин Жан-Клод Шлумберже амбасадор на Франција во Република Македонија и г-ѓа Теута Арифи, Вицепремиер за Европски прашања во Владата на Република Македонија.

Симнете го извештајот и заклучоците на МК тука
 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag