istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
2012

СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?”

Е-пошта Печати PDF

DSC_0287smНа 23 март 2012 година со почеток во 10 часот во хотел „Холидеј Ин“ Скопје се одржа стручна Конференција на тема: „Реформи во здравствениот систем.

 

Повеќе...
 

Стручна дебата за унапредување на човековите права во Република Македонија “Примена на мерката притвор - македонска реалност и меѓународни стандарди”

Е-пошта Печати PDF

2012-03-03_11.10.16Стручна дебата за унапредување на човековите права во Република Македонија “Примена на мерката притвор - македонска реалност и меѓународни стандарди”

Повеќе...
 

Стручна дебата „Mинимална плата и пристојна работа во Република Македонија“

Е-пошта Печати PDF

DSCN5853Стручната дебата на тема „Mинимална плата и пристојна работа во Република Македонија“се одржа на 2 март 2012 година на Скопски Саем во салата „Дипломатик“.

Повеќе...
 

Повик за доставување на научни текстови

Е-пошта Печати PDF
Повик за доставување на научни текстови (услови)

Povik za prilozi RSP 9.pdf
 
 

Отворен К О Н К У Р С за учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија (важи до 5 февруари 2012 год.)

Е-пошта Печати PDF

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат К О Н К У Р С за пријава на учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија во летниот семестар 2012 год.

Повеќе...
 

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ТРУДОВИ (отворен до 17 јануари 2012 год.)

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје ја најавуаваат Седмата годишна меѓународна конференција посветена на Европските Интеграции насловена “ЕВРОПА 2020: КОН ИНОВАТИВНА И ИНКЛУЗИВНА УНИЈА” – која ќе се одржи на 17 мај 2012 година во Скопје

Проверете повеќе информации на www.uacs.edu.mk/conference

Симнете го отворениот повик за трудови тука
 


Страница 3 од 3

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag