istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
2012

Nedelja Socijaldemokratije Letnji Kamp 2012

Е-пошта Печати PDF

flayer2Nedelja socijakdemokratije Letnji Kamp 2012

.
Повеќе...
 

Стручна Конференција “Економскиот и социјалниот развој како предуслов за Евро – атлантските интеграции

Е-пошта Печати PDF

549335_413243498707008_148427235188637_1252369_1110261059_nНа 18-ти Мај 2012 година со почеток во 10 часот во Хотел “Холидеј Ин” се одржа стручна конференција на тема: “Евро-атлантските интеграции како предуслов за економски и социјален развој”


 

Повеќе...
 

18 Мај 2012: Гледај во живо – Јавна дебата “Економскиот и социјалниот развој на Македонија како предуслов за евро-атланските интеграции”

Е-пошта Печати PDF

Гледај во живо – Јавна дебата “Економскиот и социјалниот развој на Македонија како предуслов за евро-атланските интеграции”

Имаме чест да Ве поканиме Вас и Вашите соработници да ја проследите во живо јавната дебата “Економскиот и социјалниот развој на Македонија како предуслов за евро-атланските интеграции” која ќе се одржи во 18 мај 2012 година (петок) во хотелот Холидеј Ин во Скопје со почеток во 10 часот. Настанот е во организација на Институтот за социјална демократија „Прогрес“ и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје, а во соработка со пратеничката група на СДСМ.

Повеќе...
 

Watch the live streamed: Conference EUROPE 2020: TOWARDS INNOVATIVE AND INCLUSIVE UNION,

Е-пошта Печати PDF

Watch the live streamed

Conference EUROPE 2020: TOWARDS INNOVATIVE AND INCLUSIVE UNION, which will happened on Thursday 17 May 2012 in Hotel Holiday Inn in Skopje, Republic of Macedonia

.
Повеќе...
 

FES Skopje is announcing the Seventh international annual conference on European integration titled “Europe 2020: Toward Innovative and Inclusive Union” held on 17 May 2012 (Thursday) at Hotel Holiday Inn in Skopje

Е-пошта Печати PDF

pokana_2012FES Skopje in cooperation with University American College Skopje are organizing the Seventh international annual conference on European integration titled “Europe 2020: Toward Innovative and Inclusive Union”.

 

.
Повеќе...
 

Јавна дебата „Република Македонија и нејзиниот пат кон ЕУ“

Е-пошта Печати PDF
DSC_0187smЈавна  дебата „Република Македонија и нејзиниот пат кон ЕУ“
Повеќе...
 

Стручна дебата „Што треба да се направи за граѓаните и фирмите полесно да ја преживеат 2012 година?“

Е-пошта Печати PDF
photo5Стручна дебата „Што треба да се направи за граѓаните и фирмите полесно да ја преживеат 2012 година?“
Повеќе...
 

Повик за истражувачи: Користење на ЕУ фондовите во Република Македонија (важи до 19 април 2012)

Е-пошта Печати PDF
Институтот за европска политика во соработка со Фондацијата Фридрих Еберт – Скопје спроведува истражување: Kористeње на ЕУ фондовите во Македонија. За таа цел се повикуваат сите заинтересирани истражувачи во Македонија со соодветно истражувачко искуство во дадената област да се пријават со своја предлог студија.

Повеќе...
 


Страница 2 од 3

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag