istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2013 ОТВОЕН КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјална демократија во 2013 година

ОТВОЕН КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјална демократија во 2013 година

Е-пошта Печати PDF

Јануари 2013
ОТВОЕН КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјалнадемократија во 2013 година  (краен рок до 03 фебруари 2013)

Фондација Фридрих Еберт - Скопје  во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјална демократија во 2013 година.

Пријавата и останатите документи треба да се поднесат најдоцна до 03 фебруари 2013год. на: е-маил  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

или по пошта на адреса:

Прогрес - Институт за социјална демократија,

ул. Варшавска 1, П.Фах 42, 1000 Скопје

(со назнака за Политичка академија)

Превземи го конкурсот тука и пријавата тука

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag