istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ 2013 Јавна дебата “Дали Македонија сака во ЕУ?”

Јавна дебата “Дали Македонија сака во ЕУ?”

Е-пошта Печати PDF

does-maceodnia-wants-in-eu

Јавна дебата насловена “Дали Македонија сака во ЕУ?” беше одржана на 7-ми март 2013 година. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес”и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје, а во соработка со Олоф Палме Меѓународниот Центар. Свои воведни излагања имаа: Д-р Илинка Митрева, поранешен министер за надворешни работи, Валтер Колбоу, претседател на друштвото за Германско-Македонска соработка и поранешен пратеник во Германскиот Бундестаг, додека модератор на јавната дискусија беше Васко Попетревски, новинар.

does-maceodnia-wants-in-eu-2

Читај повеќе

 

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag