Јавна дебата „Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“

Вторник, 15 Ноември 2011 00:00 FES
Печати
DSC03398Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата „Фридрих Еберт“, канцеларија Скопје, Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институт за социјална демократија организираа јавна дебата на тема: “Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“.

DSC03398_copy

Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата „Фридрих Еберт“, канцеларија Скопје, Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институт за социјална демократија организираа јавна дебата на тема: “Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“ во Хотелот “Stone Bridge” во Скопјe на 15.11.2011 (вторник)со почеток од 12:00 часот.

На дебатата своите видувања ги изложија проф. д-р Љубомир Данаилов Фрчкоски, професoр на Правниот Факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во  Скопје и Абдурахман Алити, поранешен амбасадор и поранешен пратеник во Собранието на Република Македонија, истовремено и  претседател на Партијата за Демократски Просперитет.

Симнете го извештајот од средбата на МК тука

 


 
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:54