Јавна дискусија “Фактори при формирање на изборни коалиции: компаративни согледувања и искуства во Република Македонија“ по повод промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија„ од м-р Виктор Димовски

Вторник, 13 Декември 2011 00:00 FES
Печати

1The discussion was organized to promote the policy paper “Pre-electoral coalitions in the Republic of Macedonia”, written by Viktor Dimovski and published by Progress and FES (December, 2011). The discussion took place the FON University in Skopje on 13 December 2011..

 

1На 13 декември 2011 на универзитетот ФОН во Скопје, се одржа јавна дискусија и промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија“ изработена од м-р Виктор Димовски. На трибината покрај авторот на анализата зедоа учество и актуелни интелектуалци на политичката сцена на Македонија кои ги споделија своите ставови и размислувања во врска со темата.

 

21

Симнете го Извештајот од дискусијата тука

Симнете ја анализата на МК тука
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:53