Јавна дебата “Дали Македонија сака во ЕУ?”

Среда, 27 Март 2013 19:01 FES
Печати

does-maceodnia-wants-in-eu07 март 2013
Јавна дебата насловена “Дали Македонија сака во ЕУ?” беше одржана на 7-ми март 2013 година. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес”и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје, а во соработка со Олоф Палме Меѓународниот Центар.

does-maceodnia-wants-in-eu

Јавна дебата насловена “Дали Македонија сака во ЕУ?” беше одржана на 7-ми март 2013 година. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес”и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје, а во соработка со Олоф Палме Меѓународниот Центар. Свои воведни излагања имаа: Д-р Илинка Митрева, поранешен министер за надворешни работи, Валтер Колбоу, претседател на друштвото за Германско-Македонска соработка и поранешен пратеник во Германскиот Бундестаг, додека модератор на јавната дискусија беше Васко Попетревски, новинар.

does-maceodnia-wants-in-eu-2

Читај повеќе

 

Последно освежено на Понеделник, 01 Април 2013 13:11