ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ТРУДОВИ (отворен до 17 јануари 2012 год.)

Среда, 23 Ноември 2011 08:49 FES
Печати

Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје ја најавуаваат Седмата годишна меѓународна конференција посветена на Европските Интеграции насловена “ЕВРОПА 2020: КОН ИНОВАТИВНА И ИНКЛУЗИВНА УНИЈА” – која ќе се одржи на 17 мај 2012 година во Скопје

Проверете повеќе информации на www.uacs.edu.mk/conference

Симнете го отворениот повик за трудови тука
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:54