Отворен К О Н К У Р С за учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија (важи до 5 февруари 2012 год.)

Понеделник, 23 Јануари 2012 10:21 FES
Печати

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат К О Н К У Р С за пријава на учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија во летниот семестар 2012 год.

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат К О Н К У Р С за пријава на учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија во летниот семестар 2012 год.

Детални информации за потребни документи за пријава тука:
- Оглас (MK)
- Оглас (AL)
- Пријава (MK)

Подетални информации за проектот Политичка академија тука.

Пријавата и останатите документи треба да се поднесат најдоцна до 05 февруари 2012 год. на: е-маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или по пошта на адреса: Прогрес - Институт за социјална демократија, ул. Варшавска 1, 1000 Скопје (со назнака за Политичка академија)

Во очекување сме на Вашата пријава !
Последно освежено на Понеделник, 23 Јануари 2012 10:32