СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?”

Петок, 23 Март 2012 00:00 FES
Печати

DSC_0287smНа 23 март 2012 година со почеток во 10 часот во хотел „Холидеј Ин“ Скопје се одржа стручна Конференција на тема: „Реформи во здравствениот систем.

 

 

DSC_0287smНа 23 март 2012 година со почеток во 10 часот во хотел „Холидеј Ин“ Скопје се одржа стручна Конференција на тема: „Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?“. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Фондацијата Фридрих Еберт - Канцеларија Скопје и Институтот за социјална демократија „Прогрес“ по иницијатива на социјалдемократски ориентирана пратеничката група.

DSC_0292smНа конференцијата беа поканети претставници на сите релевантни институции од оваа област и тоа: Министерството за здравство, Собраниската комисија за здравство, Фондот, Коморите, синдикатот, факултетите, професионалните здруженија и здруженија на граѓани, како и претставници од меѓународните организации.DSC_0306sm
Симнете го извештајот и заклучоците на МК тука 

Симнете ја политичката информција на МК тука

Последно освежено на Среда, 04 Април 2012 12:55