Стручна Конференција “Економскиот и социјалниот развој како предуслов за Евро – атлантските интеграции

Среда, 30 Мај 2012 09:43 FES
Печати

549335_413243498707008_148427235188637_1252369_1110261059_nНа 18-ти Мај 2012 година со почеток во 10 часот во Хотел “Холидеј Ин” се одржа стручна конференција на тема: “Евро-атлантските интеграции како предуслов за економски и социјален развој”


 

Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес” и Фондацијата Фридрих – Канцеларија Скопје, по иницијатива и во соработка со пратеничката група на СДСМ.


550479_413243592040332_148427235188637_1252371_1072047022_n
Целта на оваа стручна конференција беше да се дискутираат перспективите на Република Македонија врзани со зачленувањето во НАТО и ЕУ.

577012_413243462040345_148427235188637_1252368_1939942883_n

Главни прашање кои се отворија:

Превземи го известајот на МК тука

Последно освежено на Среда, 30 Мај 2012 10:03