istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

Повик за истражувачи: Користење на ЕУ фондовите во Република Македонија (важи до 19 април 2012)

Е-пошта Печати PDF
Институтот за европска политика во соработка со Фондацијата Фридрих Еберт – Скопје спроведува истражување: Kористeње на ЕУ фондовите во Македонија. За таа цел се повикуваат сите заинтересирани истражувачи во Македонија со соодветно истражувачко искуство во дадената област да се пријават со своја предлог студија.

Последно освежено на Четврток, 05 Април 2012 13:18 Повеќе...
 

СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Реформи во здравствениот систем: Повеќе проблеми отколку решенија?”

Е-пошта Печати PDF

DSC_0287smНа 23 март 2012 година со почеток во 10 часот во хотел „Холидеј Ин“ Скопје се одржа стручна Конференција на тема: „Реформи во здравствениот систем.

 

Последно освежено на Среда, 04 Април 2012 12:55 Повеќе...
 

Стручна дебата за унапредување на човековите права во Република Македонија “Примена на мерката притвор - македонска реалност и меѓународни стандарди”

Е-пошта Печати PDF

2012-03-03_11.10.16Стручна дебата за унапредување на човековите права во Република Македонија “Примена на мерката притвор - македонска реалност и меѓународни стандарди”

Последно освежено на Четврток, 05 Април 2012 13:39 Повеќе...
 

Стручна дебата „Mинимална плата и пристојна работа во Република Македонија“

Е-пошта Печати PDF

DSCN5853Стручната дебата на тема „Mинимална плата и пристојна работа во Република Македонија“се одржа на 2 март 2012 година на Скопски Саем во салата „Дипломатик“.

Последно освежено на Среда, 04 Април 2012 12:48 Повеќе...
 

Повик за доставување на научни текстови

Е-пошта Печати PDF
Повик за доставување на научни текстови (услови)

Povik za prilozi RSP 9.pdf
 
Последно освежено на Вторник, 14 Февруари 2012 14:57
 

Отворен К О Н К У Р С за учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија (важи до 5 февруари 2012 год.)

Е-пошта Печати PDF

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат К О Н К У Р С за пријава на учесници на петтата Политичка академија за социјална демократија во летниот семестар 2012 год.

Последно освежено на Понеделник, 23 Јануари 2012 10:32 Повеќе...
 

Четврта политичка академија за социјална демократија 2011

Е-пошта Печати PDF
P1110167Почнувајќи од 2008 година Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје, во соработка со своите партнери Прогрес Институтот и Олоф Палме меѓународниот центар ја организираат Политичката академија за социјална демократија.Политичката академија е образовен проект кој е дизајниран како академски курс и тренинг. Основната цел на Академијата е да образува и тренира индивидуи со социјалдемократска ориентација, кои во своите секојдневни активности ќе ги обликуваат политичките одлуки и акции во Македонија.
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:52 Повеќе...
 

Јавна дискусија “Фактори при формирање на изборни коалиции: компаративни согледувања и искуства во Република Македонија“ по повод промоција на анализата “Предизборните коалиции во Република Македонија„ од м-р Виктор Димовски

Е-пошта Печати PDF

1The discussion was organized to promote the policy paper “Pre-electoral coalitions in the Republic of Macedonia”, written by Viktor Dimovski and published by Progress and FES (December, 2011). The discussion took place the FON University in Skopje on 13 December 2011..

 

Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:53 Повеќе...
 


Страница 4 од 7

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag