istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

Јавна дебата по повод промоција на анализата „Пристојна работа во Република Македонија“ Д-р. Драган Тевдовски, доцент на Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” - Скопје

Е-пошта Печати PDF

P1120696_copyФондација Фридрих Еберт, канцеларија Скопје, Прогрес Институтот за социјална демократија, Олоф Палме Меѓународен Центар и СОЛИДАР организираа јавна дебата по поводпромоција на анализата „Пристојна работа во Република Македонија“, која се одржа на 21-ви ноември 2011 година во клубот ГЕМ во Скопје.

Последно освежено на Среда, 04 Април 2012 09:33 Повеќе...
 

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ТРУДОВИ (отворен до 17 јануари 2012 год.)

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје ја најавуаваат Седмата годишна меѓународна конференција посветена на Европските Интеграции насловена “ЕВРОПА 2020: КОН ИНОВАТИВНА И ИНКЛУЗИВНА УНИЈА” – која ќе се одржи на 17 мај 2012 година во Скопје

Проверете повеќе информации на www.uacs.edu.mk/conference

Симнете го отворениот повик за трудови тука
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:54
 

Јавна дебата “Обновливи извори на енергија и локален економски развој”

Е-пошта Печати PDF
IMG_4216Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата „Фридрих Еберт“, канцеларија Скопје, Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институт за социјална демократија организираа на 17 ноември 2011 година јавна дебата на тема: “Обновливи извори на енергија и локален економски развој” во Хотелот “Кристал Палас” во Прилеп.
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:53 Повеќе...
 

Јавна дебата „Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“

Е-пошта Печати PDF
DSC03398Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата „Фридрих Еберт“, канцеларија Скопје, Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институт за социјална демократија организираа јавна дебата на тема: “Дваесет години уставност и државност во Република Македонија“.
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:54 Повеќе...
 

Публикација "Развојот на Социјалдемократијата - кус историски преглед" од Ѓорѓи Спасов Публикација "Социјалдемократијата денес - 10-те одредници" од Ѓорѓи Спасов

Е-пошта Печати PDF
Заради голем интерес Фондацијата Фридрих Еберт, канеларија Скопје ги препечати своите изданија на Публикациите "Развојот на Социјалдемократијата - кус историски преглед" од Ѓорѓи Спасов и "Социјалдемократијата денес - 10-те одредници" од истиот автор, кои беа објавени во 2008 година.

симнете ги MK изданијата тука и тука
Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:54
 

Јавна дискусија “Националните парламенти и процесот на ЕУ интеграции„

Е-пошта Печати PDF

26102011180Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата Фридрих Еберт и ПРОГРЕС Институтот на 26.10.2011 (среда), во ЕУ Инфо Центарот, со почеток во 12:00 часот организира јавна дискусија на тема “Националните парламенти и процесот на ЕУ интеграции„.

 

Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:59 Повеќе...
 

Јавна дебата “Што претставува 11 Октомври 1941 година за Република Македонија?”

Е-пошта Печати PDF

photo_4

Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и ПРОГРЕС Институтот за социјална демократија организираше јавна дебата на тема: “Што претставува 11 Октомври 1941 година за Република Македонија?”. Дебатата се одржи на 18.10.2011 (вторник) во Дом на АРМ, Скопје, со почеток во 12:00 часот.

Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:59 Повеќе...
 

Публикација “Иднината на социјалдемократијата”, Октомври 2011

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје го објави на македонски јазик специјалното англиско издание од списаниетоМЕЃУНАРОДНА ПОЛИТИКА И ОПШТЕСТВО (Internationale Politik und Gesellshaft) објавено на крај на 2010 година од страна на Фондацијата Фридрх Еберт, канцеларија Берлин.

Последно освежено на Вторник, 28 Февруари 2012 13:54 Повеќе...
 


Страница 5 од 7

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag