istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home

Отворен повик (продолжен рок за испраќање на абстракт – 03.02.2015)

Е-пошта Печати PDF

Канцеларијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје со гордост ја најауваат 10-та меѓународна академска конференција за Европска интеграција ЕВРОПСКА ИНТЕГРАЦИЈА – НОВИ ПРОСПЕРИТЕТИ, која ќе се одржи во Скопје на 21.05.2015 (четврток).

Повеќе Отворен повик

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag