istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home

ФЕС перспективи “Младите во ЈИЕ – изгубени во транзицијата” од Дане Талески и Берт Хопе

Е-пошта Печати PDF

Симнете ја целата анализа тука 

И

Можете да ја погледнете ФЕС Публикацијата “Изгубени во демократската транзиција? Политички предизвици и перспективи на младите луѓе во ЈИЕ”во која се опфатени резултати од осум младински истражувања кои беа спроведени од фондацијата Фридрих Еберт во земји од ЈИЕ од 2011-2015 год. Тука

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag