istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home

К О Н К У Р С за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г

Е-пошта Печати PDF

 Фондација Фридрих Еберт - Скопје

во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија распишуваат 

К О Н К У Р С 

 за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г. 

 (деветта Политичка академија за социјална демократија)

Првиот Форум за јавни политики е продолжение на долгогодишниот образовен проект Политичка академија за социјална демократија. Основна цел на Форумот е да обезбеди платформа за развој и промоција на јавни политики во различни општествени сфери во духот на вредностите на социјалната демократија.  

Форумот за јавни политики ќе им овозможи на учесниците експертска подршка, емпириски податоци и практични искуства за развој на јавна политика во определена област преку континуиран дијалог со сите релевантни и засегнати општествени чинители.

Првиот Форум за јавни политики ќе се фокусира на образовните политики во сите степени на образование и ќе понуди целосни и кохерентни решенија.

Конкурсот можете да го преземете ОВДЕ

Пријавата можете да ја преземете ОВДЕ

 

 

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag