istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home

Годишен преглед за работните односи и социјалниот дијалог во Македонија – 2015

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје го претставува Годишниот преглед за работните односи и социјалниот дијалог во Македонија за 2015тата година. Во него се содржани известувања за социо-економските случувања, политиките и регулативи на Владата на РМ, три-партитниот дијалог како и предвидувањата за периодот што следува.  

Годишниот преглед (на англиски јазик) може да го преземете ОВДЕ

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag