istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home ФЕС МАКЕДОНИЈА
ФЕС МАКЕДОНИЈА

ФЕС Македонија/ФЕС Тим

Е-пошта Печати PDF

Адреса:
ФОНДАЦИЈА ФРИДРИХ ЕБЕРТ

ул. Борка Талевски 42/6

П.Факс 423

1000 Скопје
Македонија

Последно освежено на Среда, 16 Декември 2015 12:24 Повеќе...
 

ФЕС Македонија/ЦЕЛИ

Е-пошта Печати PDF

Република Македонија, слично како и другите земји од Југоисточна Европа, е конфронтирана со низа проблеми, кои настанале како последица на промената на системот и распадот на Југославија, или, пак, се должат на неправилниот развој за време на југословенскиот еднопартиски систем. По своето осамостојување , Македонија се наоѓа во континуиран институционален, општествен и економски процес на транзиција кон демократска и пазарно-економски ориентирана држава.

Последно освежено на Среда, 16 Декември 2015 12:29 Повеќе...
 


ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag