istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот
Home ФЕС МАКЕДОНИЈА ФЕС тим ФЕС Македонија/ФЕС Тим

ФЕС Македонија/ФЕС Тим

Е-пошта Печати PDF


 Телефон:
+ 389 2 3093 181
+ 389 2 3093 182

 

Факс:
+ 389 2 3093 180

E-mail:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Милан Живковиќ
- Проект координатор / Раководител на канцеларија

Нита Старова
- Проект координатор

Валентина Варелова
- Финансии

 

 

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag