istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

Жените и политиката:Вклученоста и влијанието на жените во политиката во Македонија

Е-пошта Печати PDF

На 12.11.2015 се одржа дебатата насловена како Жените и политиката:Вклученоста и влијанието на жените во политиката во Македонија во организација на Фондацијата Фридрих Еберт и Платформата за родова еднаквост.

Повеќе...
 

Форум “Економско зајакнување како алатка за унапредување на родовата еднаквост во Македонија”

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје во соработка со Платформата за родова еднаквост организираа Форум “Економско зајакнување како алатка за унапредување на родовата еднаквост во Македонија”. Промовирање на економското зајакнување на жените се препознава како клучен фактор кој ја подобрува родовата еднаквост и поради тоа, важно е да се разменат различните искуства, и да се увидат можностите преку кои граѓанското општество може да делува во насока на унапредување на родовата еднаквост.

Повеќе...
 

НОВО - ФОРУМ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Е-пошта Печати PDF

„Службеничкиот систем во Република Македонија”

Анализата можете да ја превземете тука МК

 

ФЕС перспективи “Младите во ЈИЕ – изгубени во транзицијата” од Дане Талески и Берт Хопе

Е-пошта Печати PDF

Симнете ја целата анализа тука 

И

Можете да ја погледнете ФЕС Публикацијата “Изгубени во демократската транзиција? Политички предизвици и перспективи на младите луѓе во ЈИЕ”во која се опфатени резултати од осум младински истражувања кои беа спроведени од фондацијата Фридрих Еберт во земји од ЈИЕ од 2011-2015 год. Тука

 


Страница 4 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 77 гости присутни

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co