istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

Експертска дискусија “Дали македонското образование се вклопува во стратегијата Европа 2020?”

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата “Фридрих Еберт”, канцеларија Скопје и Прогрес – Институтот за социјална демократија на 2 јули 2015 година организираа експертската дискусија на тема “Дали македонското образование се вклопува во стратегијата Европа 2020?” со Петра Камереверт, пратеничкa во Европскиот парламент, членка на Комисијата за култура и образование.

Повеќе...
 

Eкспертската дебата „Праведно оданочување – алтернативи и предлози за реформи во даночниот систем”

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија во Скопје и Прогрес - Институт за социјална демократија на 17 јуни 2015 ја организираа експертската дебата со наслов „Праведно оданочување – алтернативи и предлози за реформи во даночниот систем”.

Повеќе...
 

90 years Friedrich-Ebert-Stiftung

Е-пошта Печати PDF

The Friedrich-Ebert-Stiftung turned 90 years in March 2015. Find a short video about our foundation and work below.

.
 

Конференција „Економијата и европските интеграции: Како стои Македонија со исполнувањето на стратегијата- Југоисточна Европа 2020”

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија во Скопје, Прогрес - Институт за социјална демократија и Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) ја организираа конференцијата со наслов „Економијата и европските интеграции: Како стои Македонија со исполнувањето на стратегијата- Југоисточна Европа 2020” која се одржи на 09 јуни 2015 година (вторник), во хотелот Холидеј Ин, Скопје.

Повеќе...
 


Страница 5 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 82 гости присутни

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co