istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

KONKURS ZA UČESNIKE I UČESNICE REGIONALNE POLITIČKE ŠKOLE "NEDELJA SOCIJALDEMOKRATIJE 2015"

Е-пошта Печати PDF

Deseta regionalna letnja škola socijaldemokratskih vrednosti i političkih veština "Nedelja socijaldemokratije 2015", u organizaciji Fondacije Friedrich Ebert, biće održana od 28. juna do 5. jula 2015. godine na Avali kod Beograda. Kamp NSD nalazi se u prirodi, a polaznici i polaznice biće smešteni u šatorima. Škola će okupiti 100 učesnika i učesnica iz regiona Zapadnog Balkana.

Prijave I vise informacija mozete da nadzete na sajt www.nedeljasocijaldemokratije.com 

Konkurs za ucesnike i ucesnice.pdf
Konkurs za ucesnike i ucesnice.doc

.
 

К О Н К У Р С за учесници/чки на Школа за женски активизам

Е-пошта Печати PDF

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат

К О Н К У Р С за учесници/чки на Школа за женски активизам (краен рок за апликација на 1март 2015 година)

Повеќе...
 

Отворен повик (продолжен рок за испраќање на абстракт – 03.02.2015)

Е-пошта Печати PDF

Канцеларијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје со гордост ја најауваат 10-та меѓународна академска конференција за Европска интеграција ЕВРОПСКА ИНТЕГРАЦИЈА – НОВИ ПРОСПЕРИТЕТИ, која ќе се одржи во Скопје на 21.05.2015 (четврток).

Повеќе Отворен повик

 

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ОСМАТА ПОЛИТИЧКА АКАДЕМИЈА ЗА СОЦИЈАЛНА ДЕМОКРАТИЈА (краен рок за аплицирање е 8 фебруари 2015 година)

Е-пошта Печати PDF

Сакате ли да ги збогатите своите теоретски познавања за доктрините на социјалдемократската идеологија и вредности, политичкиот систем на Македонија и Европската Унија, ефективните социјалдемократски политики во економијата, социјалната грижа и благосостојба, политики за зајакнување на меѓуетничките односи и мултикултурната интеграција, функционалноста на демократијата и улогата на медиумите; историја на Европските интеграции и политиките и перспективите на проширување, улогата на синдикатите во создавањето и спроведувањето на социјалните политики и голем број на други теми.

Повеќе...
 


Страница 6 од 17

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 71 гости присутни

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co