istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

К О Н К У Р С за учесници/чки на Школа за женски активизам

Е-пошта Печати PDF

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат

К О Н К У Р С за учесници/чки на Школа за женски активизам (краен рок за апликација на 1март 2015 година)

Повеќе...
 

Отворен повик (продолжен рок за испраќање на абстракт – 03.02.2015)

Е-пошта Печати PDF

Канцеларијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје со гордост ја најауваат 10-та меѓународна академска конференција за Европска интеграција ЕВРОПСКА ИНТЕГРАЦИЈА – НОВИ ПРОСПЕРИТЕТИ, која ќе се одржи во Скопје на 21.05.2015 (четврток).

Повеќе Отворен повик

 

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ОСМАТА ПОЛИТИЧКА АКАДЕМИЈА ЗА СОЦИЈАЛНА ДЕМОКРАТИЈА (краен рок за аплицирање е 8 фебруари 2015 година)

Е-пошта Печати PDF

Сакате ли да ги збогатите своите теоретски познавања за доктрините на социјалдемократската идеологија и вредности, политичкиот систем на Македонија и Европската Унија, ефективните социјалдемократски политики во економијата, социјалната грижа и благосостојба, политики за зајакнување на меѓуетничките односи и мултикултурната интеграција, функционалноста на демократијата и улогата на медиумите; историја на Европските интеграции и политиките и перспективите на проширување, улогата на синдикатите во создавањето и спроведувањето на социјалните политики и голем број на други теми.

Повеќе...
 

Јавна дебата „Како да се зголеми транспарентноста во трошењето на народните пари?“

Е-пошта Печати PDF

Дебатата „Како да се зголеми транспарентноста во трошењето на народните пари?“ се одржа на 26 ноември 2014 и беше во организација на Институтот за социјална демократија “Прогрес“, Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и Меѓународниот Центар Олоф Палме.

Повеќе...
 


Страница 7 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 17 гости присутни