istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

ПУБЛИКАЦИЈА “Користeњето на фондовите на ЕУ во Република Македонија – ефикасност, влијание и апсорпционен капацитет”

Е-пошта Печати PDF

Република Македонија е корисник на фондовите на Европската Унија од 1996 година во рамките на програмите PHARE и CARDS, додека од 2007 година со воведувањето на Инструментот за претпристапна помош, како земја-кандидат, ја доби можноста за користење на сите пет компоненти од овој инструмент, како и дополнителни програми за финансирање на заедницата.  

Повеќе...
 

New Bakan Politics – специјално интернет издание "Кризата на социјалдемократијата во Македонија"

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт , канцеларијата во Скопје го поддржа специјалното издание "Кризата на социјалдемократијата во Македонија" иницирано од академското онлајн списание  New Balkan Politics.

Повеќе...
 

CALL FOR PAPERS

Е-пошта Печати PDF

9th annual international academic conference on European integration “THE EUROPE OF TOMORROW: CREATIVE, DIGITAL, INTEGRATED” (open up to 21 January 2014)

.
Повеќе...
 

Проектот „Скопје 2014“ и неговите ефекти врз перцепцијата на граѓаните на Скопје за македонскиот идентитет

Е-пошта Печати PDF

Комплексноста на проектот „Скопје 2014“ кој вклучува естетски и културни процеси, потпомогнати со академска легитимизација, а има за цел да соопшти вистина ‐ или да ја соопшти „Вистината“ ‐ за македонскиот идентитет, изискува анализа од повеќе аспекти и квалитативно истражување.

Повеќе...
 


Страница 13 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 83 гости присутни