istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

КОНКУРС за избор на учесници за вториот циклус на тренинг за тренери за дијалог и соработка во мултиетничко општество

Е-пошта Печати PDF

КОНКУРС за избор на учесници за вториот циклус на тренинг за тренери за дијалог и соработка во мултиетничко општество

Повеќе...
 

Осмaта годишна меѓународна конференција за европска интеграција насловен "Излез од кризата: преиспитување на економските и социјални политики на ЕУ"

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт во Македонија во соработка со Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС) ја организираа Осмaта годишна меѓународна конференција за европска интеграција насловен "Излез од кризата: преиспитување на економските и социјални политики на ЕУ" што се одржа во хотелот “Холидеј ин” во Скопје на 16 мај 2013 година.

Повеќе...
 

Публикација "Европа 2020: Кон иновативна и инклузивна унија"

Е-пошта Печати PDF

Ова издание вклучува  избор на трудови презентирани на 7-мата Меѓународна  конференција за европската интеграција насловена како "Европа 2020: Кон иновативна и инклузивна унија" која се одржа на 17 мај 2012 година во Скопје. 

Изданието се стреми  да направи анализа на клучните закани за политичката и институционалната архитектура на Унијата и да се разгледаат одржливи решенија и стремежот кон подобра Европа.

Конференцијата и ова издание беа реализирани во соработка помеѓу Универзитетот Американ Колеџ, Скопје и Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија во Скопје.

Публикацијата е испечатена на англиски јазик.

Погледни ја публикацијата тука

 

Conference invitation

Е-пошта Печати PDF

.
 


Страница 15 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 38 гости присутни