istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

Стручна конференција “Активни мерки на пазарот на труд: решенија за долгорочно невработените лица“

Е-пошта Печати PDF

Стручна конференција насловена “Активни мерки на пазарот на труд: решенија за долгорочно невработените лица“ беше одржана на 29-ти април 2013 година. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес“, Фондацијата Фридирх Еберт- Канцеларија Скопје и Меѓународниот Центар Олоф Палме.

Повеќе...
 

ОТВОРЕН ПОВИК за избор на учесници на серијата работилници МОЌ И ОДГОВОРНОСТ - демократијата и граѓанскиот активизам (мај – јуни 2013)

Е-пошта Печати PDF

Институтот Прогрес и Фондацијата Калеви Сорса, во соработка со Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија во Скопје, организираат серија работилници со наслов „МОЌ И ОДГОВОРНОСТ – демократијата и граѓанскиот активизам“ 2013. Работилницата 1 ќе се одржи од 10 до 12.05, а работилницата 2 ќе се одржи од 7 до 9.06; локацијата ќе се објави дополнително.

Повеќе...
 

Јавна дебата “Дали Македонија сака во ЕУ?”

Е-пошта Печати PDF

does-maceodnia-wants-in-eu07 март 2013
Јавна дебата насловена “Дали Македонија сака во ЕУ?” беше одржана на 7-ми март 2013 година. Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес”и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје, а во соработка со Олоф Палме Меѓународниот Центар.

Повеќе...
 

ЕПИ Документ за јавна политика

Е-пошта Печати PDF

Документ за јавна политика “Користење на ИПА фондовите во Република Македонијја - Како до зголемена ефикасност и ефективност” од м-р Билјана Стојаноска и Д-р Малинка Ристевска Јорданова.

Повеќе...
 


Страница 16 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 35 гости присутни