istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

7 јавни дебати и работилници "Жените во локалната политика: Постигнувања и предизвици"

Е-пошта Печати PDF

DSC00032Во февруари 2013 година Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларијата во Скопје во соработка со Македонското женско лоби, АНТИКО - граѓанската иницијатива на жени и Националниот совет за родова рамноправност (СОЖМ) организираа 7 јавни дебати на тема "Жените во локалната политика: Постигнувања и предизвици "

Повеќе...
 

Експертска дискусија “Развој на функционална демократија како основа за интеграција во ЕУ“

Е-пошта Печати PDF

Во рамките на својата заедничка соработка Фондацијата Фридрих Еберт, Меѓународниот центар “Олоф Палме“ и ПРОГРЕС Институтот на 26 фебруари 2013 (вторник), во Хотел Холидеј Ин Скопје, со почеток во 10:00 часот организира експертска дискусија на тема “Развој на функционална демократија како основа за интеграција во ЕУ“.

Повеќе...
 

Стручна конференција “Што се случува со слободата на изразување и медиумската слобода во Република Македонија?”

Е-пошта Печати PDF

На 20-ти Февруари 2013 година со почеток во 10 часот во Холидеј Ин се одржа стручна конференција на тема: “Што се случува со слободата на изразување и медиумската слобода во Република Македонија”? Настанот беше организиран и спроведен од страна на Институтот за социјална демократија “Прогрес”и Фондацијата Фридрих Еберт – Канцеларија Скопје, а во соработка со Олоф Палме Центар и Здружението на новинари на Република Македонија.

Повеќе...
 

Политичка анализа "Суспензија на демократијата во Република Македонија" од Дане Талески

Е-пошта Печати PDF

Јануари 2013 година
Политичка анализа "Суспензија на демократијата во Република Македонија" од Дане Талески
На 24 декември 2012 година, полицијата ги исфрли од пленарната седница пратениците на опозицијата. Пред тоа полицијата ги исфрли новинарите и претставниците на медиумите, спречувајќи ги да го следат развојот на настаните на пленарната седница.

Повеќе...
 


Страница 17 од 18

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 389 гости присутни