istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Зголеми го фонтот
  • Зададена големина на фонт
  • Намали го фонтот

Годишен преглед за работните односи и социјалниот дијалог во Македонија – 2015

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје го претставува Годишниот преглед за работните односи и социјалниот дијалог во Македонија за 2015тата година. Во него се содржани известувања за социо-економските случувања, политиките и регулативи на Владата на РМ, три-партитниот дијалог како и предвидувањата за периодот што следува.  

Повеќе...
 

К О Н К У Р С за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г

Е-пошта Печати PDF

Првиот Форум за јавни политики е продолжение на долгогодишниот образовен проект Политичка академија за социјална демократија. Основна цел на Форумот е да обезбеди платформа за развој и промоција на јавни политики во различни општествени сфери во духот на вредностите на социјалната демократија.  

Повеќе...
 

Жените и политиката:Вклученоста и влијанието на жените во политиката во Македонија

Е-пошта Печати PDF

На 12.11.2015 се одржа дебатата насловена како Жените и политиката:Вклученоста и влијанието на жените во политиката во Македонија во организација на Фондацијата Фридрих Еберт и Платформата за родова еднаквост.

Повеќе...
 

Форум “Економско зајакнување како алатка за унапредување на родовата еднаквост во Македонија”

Е-пошта Печати PDF

Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје во соработка со Платформата за родова еднаквост организираа Форум “Економско зајакнување како алатка за унапредување на родовата еднаквост во Македонија”. Промовирање на економското зајакнување на жените се препознава како клучен фактор кој ја подобрува родовата еднаквост и поради тоа, важно е да се разменат различните искуства, и да се увидат можностите преку кои граѓанското општество може да делува во насока на унапредување на родовата еднаквост.

Повеќе...
 


Страница 3 од 17

ФРИДРИХ ЕБЕРТ ФОНДАЦИЈА 
Канцеларија Скопје

Нова адреса:
Ул. Борка Талевски 42/6

MK-1000 Скопје
П.Факс 423

+ 389 2 3093 181      
+ 389 2 3093 182      
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Кој е присутен

Има 83 гости присутни

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co