Публикација: Политички Менаџмент

Четврток, 25 Септември 2014 11:50 FES
Печати

politik-men-mkВо Септември 2014поради големиот интерес, Фондација Фридрих Еберт ја повторно ја објави публикацијата Политички менаџмент на македонски и на албански јазик......

Повеќе...