Отворен повик (продолжен рок за испраќање на абстракт – 03.02.2015)

Вторник, 27 Јануари 2015 22:57 FES
Печати

Канцеларијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје и Универзитетот Американ Колеџ Скопје со гордост ја најауваат 10-та меѓународна академска конференција за Европска интеграција ЕВРОПСКА ИНТЕГРАЦИЈА – НОВИ ПРОСПЕРИТЕТИ, која ќе се одржи во Скопје на 21.05.2015 (четврток).

Повеќе Отворен повик