Годишен преглед за работните односи и социјалниот дијалог во Македонија – 2015

Четврток, 14 Април 2016 22:44 FES
Печати

Фондацијата Фридрих Еберт – канцеларија Скопје го претставува Годишниот преглед за работните односи и социјалниот дијалог во Македонија за 2015тата година. Во него се содржани известувања за социо-економските случувања, политиките и регулативи на Владата на РМ, три-партитниот дијалог како и предвидувањата за периодот што следува.  

Годишниот преглед (на англиски јазик) може да го преземете ОВДЕ