ОТВОЕН КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјална демократија во 2013 година

Понеделник, 21 Јануари 2013 12:29 FES
Печати

Јануари 2013
ОТВОЕН КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјалнадемократија во 2013 година

Јануари 2013
ОТВОЕН КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјалнадемократија во 2013 година  (краен рок до 03 фебруари 2013)

Фондација Фридрих Еберт - Скопје  во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат КОНКУРС за учесници на шестата Политичка академија за социјална демократија во 2013 година.

Пријавата и останатите документи треба да се поднесат најдоцна до 03 фебруари 2013год. на: е-маил  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

или по пошта на адреса:

Прогрес - Институт за социјална демократија,

ул. Варшавска 1, П.Фах 42, 1000 Скопје

(со назнака за Политичка академија)

Превземи го конкурсот тука и пријавата тука