istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
2012

Konferenca ndërkombëtare "15 vite të dimensionit parlamentar të Procesit të Bashkëpunimit në Evropën Juglindore (SEECP) – e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja evropiane e rajonit"

Email Shtyp pdf

konferencijag4Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në kuadër dimensionit parlamentar të kryesimit me Procesin e Bashkëpunimit në Evropën Juglindore, më 15-16 tetor 2012, organizoi Konferencën ndërkombëtare "15 vite të dimensionit parlamentar të SEECP - e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja evropiane e rajonit " dhe Takimin e 7 të Grupit të Punës së dimensionit parlamentar të SEECP. 

Lexo ma...
 

Konferenca "Demokracia dhe Barazia Gjinore" me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë

Email Shtyp pdf

778ABF6289AC0B4F8C3AE6E4D2172CF3Më 15 shtator - Dita Ndërkombëtare të Demokracisë, Kuvendi do të mbaj një konferencë mbi "Demokracinë dhe Barazinë Gjinore"

Lexo ma...
 

Vizitë pune në Republikën e Maqedonisë e z. Ralf Bergman, një anëtar i Kuvendit të Krahinës Saksoni-Anhalt, Gjermani

Email Shtyp pdf

P1000206Me ftesë të Fondacionit Friedrich Ebert, zyra në Shkup për herë të pestë në një vizitë pune në Republikën e Maqedonisë nga 09-15 shtator 2012 

Lexo ma...
 

Simulim trajnimi "Politika dhe negociatat - si të trajtosh interesat dhe kompromiset në politikë"

Email Shtyp pdf

IMG 4555Duke marrë parasysh zgjedhjet e ardhshme lokale në vitin 2013 dhe duke vazhduar nevoja për zhvillim dhe forcim të kulturës dhe dialogut politik, zyrat e fondacioneve gjermane Fridrih Ebert dhe Konrad Adenauer në Republikën e Maqedonisë,

Lexo ma...
 

Barometer “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia” No. 26

Email Shtyp pdf

barometar26Barometer “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia” No. 26

.
Lexo ma...
 

Seri seminaresh: Forcimi i kapaciteteve të të rinjve shqiptarë dhe maqedonas

Email Shtyp pdf

IMG_1688

Fondacioni Friedrich Ebert në bashkëpunim me Agjencinë e Zhvillimit Lokal - Strugë dhe "Unë, Gruaja - Pogradec" organizojnë një seri seminaresh me të rinjtë nga Maqedonia dhe Shqipëria.
Lexo ma...
 

Материјална депривација, сиромаштија и социјална исклученост во Република Македонија

Email Shtyp pdf

pokana2Фондацијата Фридрих Еберт и Институтот за Социјална Работа и Социјална Политика при Филозофскиот Факултет организираат промоција на студијата.

 

.
Lexo ma...
 

Nedelja Socijaldemokratije ljetni kamp ƶa alumniste NSD

Email Shtyp pdf
flayer1Nedelja Socijaldemokratije letnji kamp ƶa alumniste NSD
.
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 3
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag