istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
2013

Debat publik “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?

Email Shtyp pdf

does-maceodnia-wants-in-eu7 mars 2013
Debat publik i titulluar “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?” u mbajt më 7 mars 2013. Ngjarja u organizua dhe u zhvillua nga Instituti për Demokraci Sociale "Progres" dhe Fondacioni Fridrih Ebert - Zyra Shkup, në bashkëpunim me Qendrën ndërkombëtare Olof Palme.

Lexo ma...
 

EPI Dokument i politikës publike

Email Shtyp pdf

Dokument i politikës publike “Shfrytëzimi i IPA fondeve në Republikën e Maqedonisë – si të arrihet efektivitet dhe efikasitet më i madh” nga Mr. Biljana Stojanoska dhe dr. Malinka Ristevska Jordanova

Lexo ma...
 

7 debate publike dhe punëtori “Gratë në politikat lokale: Arritjet dhe sfidat”

Email Shtyp pdf

DSC00032Në shkurt 2013 Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup në bashkëpunim me lobin e grave të Maqedonisë, ANTICO – Iniciativë qytetare e grave dhe Këshilli Kombëtar për barazi gjinore (SOZM) kanë zhvilluar 7 debate publike të titulluara “Gratë në politikat lokale: Arritjet dhe sfidat”

Lexo ma...
 

Diskutim ekspertësh “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE”

Email Shtyp pdf

Në kuadër të bashkëpunimit midis Fondacionit Fridrih Ebert, Qendrës ndërkombëtare "Olog Palme"dhe Institutit PROGRES ma 26 shkurt 2013 (e martë), në Hotelin Holidej In Shkup, me fillim në ora 10.00, organizuan diskutim ekspertësh me temë “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE".

Lexo ma...
 

Konferencë eksperte “Çfarë ndodh me lirinë e shprehjes dhe të mediave në Republikën e Maqedonisë?"

Email Shtyp pdf

Më 20 shkurt 2013 me fillim në ora 10.00 në Holidej In u mbajt konferencë eksperte me temë: “Çfarë ndodh me lirinë e shprehjes dhe të mediave në Republikën e Maqedonisë?" Ngjarja u organizua dhe u zhvillua nga Instituti për demokraci sociale "Progres" deh Fondacioni Fridrih Ebert - Zyra Shkup, në bashkëpunim me Qendrën ndërkombëtare Olof Palme.

Lexo ma...
 

Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski

Email Shtyp pdf
Janar 2013
Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski
Më 24 dhjetor 2012 policia me force nxori jashtë nga seanca plenare deputetët e opozitës. Para kësaj, policia nxori jashtë me force gazetarët dhe përfaqësuesit e mediave, për t’i ndaluar që të ndjekin zhvillimet në seancën plenare.
Lexo ma...
 

Barometer “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia” No. 27

Email Shtyp pdf

January 2013
Barometer “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia” No. 27
by Dr. Natasha Gaber-Damjanovska

.
Lexo ma...
 

K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013

Email Shtyp pdf

K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013 (open until 03.02.2013)

Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag