istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home AKTIVITETE 2013 K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013

K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013

Email Shtyp pdf

K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale nësemestrin veror të vitit 2013 (open until 03.02.2013)

Fondacionin Friedrih Ebert - Shkup në bashkëpunim me Progres – Instituti për demokraci sociale dhe Ollaf Pallme Qendrën ndërkombëtare shpallin K O N K U R S

për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013.

Fletëparaqitja dhe dokumentat tjerë duhet të dorëzohen më së voni deri më 03 shkurt të vitit 2013, në
e-mail:  Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

ose përmes postës në adresën:

Progres – Instituti për demokraci sociale,

rr. Varshavska nr. 1, Fax.postal 42, 1000 Shkup

(me dedikim për Akademinë politike)

Për më shumë informacione: Oglas ALB dhe Prijava na MK

 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag