istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home AKTIVITETE 2013 Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski

Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski

Email Shtyp pdf

Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski

Më 24 dhjetor 2012 policia me force nxori jashtë nga seanca plenare deputetët e opozitës. Para kësaj, policia nxori jashtë me force gazetarët dhe përfaqësuesit e mediave, për t’i ndaluar që të ndjekin zhvillimet në seancën plenare. Disa nga deputetët u lënduan, duke përfshirë një deputete të re shtatzënë, dy deputete femra u shtruan në spital, ndërsa dy të tjerë u alivanosën dhe patën nevojë për ndihmë mjekësore. Pasi që deputetët opozitar u nxorën jashtë, mazhoranca e miratoi buxhetin për vitin 2013. Seanca, duke përfshirë të gjitha diskutimet, zgjati vetëm 6 minuta.

Lexoni versionin e plotë në anglisht ketu
Analiza është në dispozicion vetëm në anglisht.
 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag