istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home AKTIVITETE 2013 Debat publik “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?

Debat publik “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?

Email Shtyp pdf

does-maceodnia-wants-in-eu

Debat publik i titulluar “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?” u mbajt më 7 mars 2013. Ngjarja u organizua dhe u zhvillua nga Instituti për Demokraci Sociale "Progres" dhe Fondacioni Fridrih Ebert - Zyra Shkup, në bashkëpunim me Qendrën ndërkombëtare Olof Palme. Fjalime hyrëse mbajtën: Dr. Ilinka Mitreva, ish Ministër i punëve të jashtme, Ualter Kollbou, kryetar i shoqatës për bashkëpunim gjermano - maqedonas dhe ish deputet në Bundestagun gjerman, ndërsa moderues i debatit ishte Vasko Popetrevski, gazetar.

does-maceodnia-wants-in-eu-2

Lexo më shumë

 

 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag