istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home AKTIVITETE 2013 EPI Dokument i politikës publike

EPI Dokument i politikës publike

Email Shtyp pdf

Dokument i politikës publike “Shfrytëzimi i IPA fondeve në Republikën e Maqedonisë – si të arrihet efektivitet dhe efikasitet më i madh” nga Mr. Biljana Stojanoska dhe dr. Malinka Ristevska Jordanova

Ky dokument për politikë publikë analizon kapacitetet absorbuese, efikasitetin dhe efektivitetin e shfrytëzimit të mbështetjes financiare që i është mundësuar Maqedonisë përmes Instrumentit për ndihmë para aderuese në Bashkimin Evropian.

Rezultatet dhe rekomandimet e dokumentit bazohen në analizat e deritanishme të EPI nga zbatimi i Programit “Ndjekja e IPA-s”, dhe veçanërisht përmes përmbledhjes së studimeve të zbatuara në kudër të projektit “Shfrytëzimi i fondeve të BE-së” i zbatuar në bashkëpunim me Fondacionin Fridrih Ebert – Shkup. Më tej, është marrë parasysh edhe debate publik në Këshillin Kombëtar për Eurointegrime, që u mbajt më 5 nëntor 2012.

Lexoni analizën e plotë në maqedonisht këtu.

 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag