istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home AKTIVITETE 2013 Diskutim ekspertësh “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE”

Diskutim ekspertësh “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE”

Email Shtyp pdf

Në kuadër të bashkëpunimit midis Fondacionit Fridrih Ebert, Qendrës ndërkombëtare "Olog Palme"dhe Institutit PROGRES ma 26 shkurt 2013 (e martë), në Hotelin Holidej In Shkup, me fillim në ora 10.00, organizuan diskutim ekspertësh me temë “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE".

535549 10151775113376978 398878641 n

Duke pasur parasysh incidentet e 24 dhjetorit 2012, kur u pezullua demokracia, ndërsa u shkelën Kushtetuta dhe ligjet e Republikës së Maqedonisë me dëbimin e dhunshëm të deputetëve të opozitës dhe të gazetarëve nga galeria e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, si dhe miratimin e paligjshëm të Buxhetit të RM-së për vitin 2013, mendojmë se është me rëndësi të hapet debat publik rreth funksionalitetit të demokracisë në RM si bazë për integrimin në BE.

482601 10151775113161978 407052794 n

Në diskutim morën fjalën Branko Crvenkovski, ish President i Republikës së Maqedonisë, An Linde, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtare të partisë socialdemokrate nga Suedia, Ralf Bergman dhe Jurgen Bart, deputetë të Parlamentit regjional të Saksonisë-Anhaltit nga Gjermania, Jani Makraduli, nënkryetar i Kuvendit të RM-së dhe Radmilla Sheqerinska, deputete dhe Kryetare e Këshillit Kombëtar për eurointegrime.

733818 10151775281466978 1616257031 n 1

Kumtesat për mediat lexoni këtu.


 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag